Kuinka toimimme

Lillyn ydinarvot – (“Integrity, Excellence, and Respect for People”) ohjaavat meitä kaikessa, mitä teemme. Yrityksemme kulttuurin ja maineen edustajana se MITEN teemme liiketoimintaa on yhtä tärkeää kuin MITÄ me teemme.

Vahva tietoisuus vastuullisuuudesta palvelemiamme ihmisiä (potilaat ja heidän perheensä, lääkärit ja muut terveydenhoidon ammattilaiset, työntekijät, osakkeenomistajat, hankkijat, yhteistyökumppanit ja paikalliset yhteisöt) kohtaan on ohjannut yrityksemme toimintaa jo miltei 140 vuotta. Johtavana lääketeollisuuden yrityksenä etsimme vastauksia joihinkin maailman kiireellisimpiin ja täyttämättömiin lääketieteellisiin tarpeisiin. Me löydämme ja kehitämme tuotteita tarkkojen testien ja korkeimpien tieteellisten ja eettisten standardien mukaan. Haluamme luoda tuotteita, jotka täyttävät Lillyn kliinisen lupauksen.

Olemme sitoutuneet erinomaisuuteen ja luoneet tiukat sisäiset toimintaperiaatteet ja menettelytavat varmistaaksemme, että jokainen vuorovaikutus sidosryhmiemme (niin terveydenhuollon ammattilaiset, potilasjärjestöt, viranomaiset tai potilaat) kanssa on korkeimpien eettisten standardien mukainen.