Työpaikat

Lilly työpaikkana

Lilly tarjoaa työntekijöilleen haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuksia sekä erinomaiset työolosuhteet menestyvässä yrityksessä, jossa on tilaa oma-aloitteisuudelle. Noudatamme kaikessa toiminnassamme yrityksemme arvoja, jotka ovat rehellisyys, laadukkuus ja toisten kunnioittaminen. 

Tavoitteenamme on tarjota potilaalle paras mahdollinen lääkehoito ja samalla vähentää yhteiskunnalle terveydenhoidosta aiheutuvia kustannuksia kehittämällä ja valmistamalla lääkkeitä, jotka mahdollistavat pidemmän, terveemmän ja aktiivisemman elämän.

Haluatko olla mukana tärkeässä tehtävässämme? Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus rekrytointi@lilly.com.

Hae työpaikkaa

Tervetuloa hakemaan avoimia työpaikkoja

Sinulle avautuu Lillyn maailmanlaajuinen rekrytointisivusto klikkaamalla ylläolevaa linkkiä. Sivustolla voit tutustua uramahdollisuuksiin ja avoimiin työpaikkoihin ympäri maailmaa. Jos sivustolla ei ole tällä hetkellä sinua kiinnostavia työpaikkoja, voit tallentaa CV:si mahdollisia tulevia avoimia työpaikkoja varten. Tämän jälkeen rekrytoinnista vastaavat henkilöt ympäri maailmaa voivat etsiä tietosi.

Varmistaaksesi kaikkien mielenkiintoisten työpaikojen näkymisen, vaihda kieleksi ”All”. Etsi tämän jälkeen työpaikkoja haluamastasi maasta.

Ongelmia sivuston käytön kanssa?

Jos sinulla on ongelmia rekrytointisivuston kanssa etsiessä avoimia työpaikkoja, ota yhteyttä globaaliin Support Centeriin.