Tietoa

Potilaille

MedInfo -palvelu

Jos teillä on kysymyksiä Lillyn tuotteisiin liittyen, voitte olla yhteydessä meihin puhelimitse: puh. 0800 140 240 tai sähköpostilla: medinfo_finland@lilly.com.

Jos haluatte ilmoittaa meille Lillyn tuotteeseen liittyvän haittavaikutuksen, voitte soittaa potilasturva-osastollemme puh. 09 8545 250 (Lillyn keskus) tai olla yhteydessä sähköpostitse: laaketurva@lilly.com.

Käyttöohjevideot Taltz® - potilaalle

Katso tästä videoidut käyttöohjeet Taltz-lääkevalmisteen pistämiseksi joko esitäytetyllä kynällä tai ruiskulla. Videot on tarkoitettu ainoastaan potilaille, joille lääkäri on määrännyt Taltz-valmisteen. Saat salasanan videota varten hoitopaikastasi tai lähettämällä pyynnön osoitteeseen info_finland@lilly.fi.

Potilasinfosivusto Trulicity®-potilaalle

Sivusto on tarkoitettu potilaille, joille lääkäri on määrännyt Trulicity-valmisteen. Sivustolla on lisätietoja Trulicity-valmisteesta, kynän käyttöohjevideo sekä mahdollisuus tilata viikoittainen tekstiviestimuistutus puhelimeen. Sivuston osoitteen löydät Trulicity-valmisteen pakkausselosteesta, joka tulee lääkepakkauksen mukana. Sivustolle pääsemiseksi tarvitset myös salasanan, jonka saat Trulicity-lääkepakkauksesta sinisen neliön sisältä.