Tutkimus

on Lillyn selkäranka

Lilly Research Laboratories (LRL) etsii uutta ja kehittää korkealaatuisia innovatiivisia lääkkeitä, jotka auttavat ihmisiä elämään pidempään, terveemmin ja onnellisemmin. Tämä tehdään luotettavalla ja kustannustehokkaalla tavalla optimismin, tiimityön, laadun ja komplianssin ilmapiirissä.

Investointimme tutkimukseen ja tuotekehitykseen ovat olleet korkealla tasolla vuosien ajan ja tuloksena tästä on yksi tuottoisimmista tuotekehitysputkista alalla. Tällä hetkellä meillä on yli 60 potentiaalista lääkettä kehityksessä.

“Research is the Heart of the Business,

the Soul of the Enterprise."

Mr. Eli Lilly, perustaja kenraali Eli Lillyn lapsenlapsi

Tutkimus- ja tuotekehitystiloja on kahdeksassa maassa ja kliinistä tutkimusta tehdään yli 55 maassa. Lilly investoi keskimääräistä enemmän tutkimukseen ja tuotekehitykseen (noin 20%) ja vuosittaiset investoinnit ovat kaksinkertaistuneet Euroopassa yli 450 miljoonaan euroon viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Lilly on mukana ”Innovative Medicines Initiative” –aloitteessa, joka on suurin yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyö biotieteiden tutkimus- ja tuotekehityksessä. Lilly osallistuu tämän puitteissa aktiivisesti 19 projektiin diabeteksessä, neurotieteissä ja onkologiassa investoimalla yli 20€ miljoonaa.