Vastuullisuus

Ei villitys, vaan olemisemme ydin.

Eli Lilly & Company –yhtiö on osoittanut sitoutuneisuutta vastuulliseen globaaliin kansalaisuuteen jo miltei 140 vuotta – suureksi osaksi erilaisten avustusten kautta.

Yrityksen vastuullisuus on meille tänä päivänä enemmän kuin lahjoitukset ja itseasiassa liiketoimintamme ydin. Muovaamme tieteellistä, teknistä ja liiketoimintaosaamistamme palvellaksemme potilaita, täyttääksemme yhteisöjen tarpeita ja vähentääksemme ympäristöjalanjälkeä.

Työskentelemme myös parantaaksemme globaalia terveyttä laajentamalla lääkkeiden saatavuutta, vahvistamalla käytäntöjä terveyden vaalimiseksi, tarjoamalla apua tarvitseville  ja olemalla aktiivinen jäsen yhteisössämme.

Uskomme, että yhteistyö viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa rakentuu luottamukselle ja vahvistaa yhteisiä intressejä tuomalla potilaille ja yhteiskunnalle arvoa. Harjoittamalla vastuullista liiketoimintaa houkuttelemme periaatteellista, innokasta ja luovaa työvoimaa – yksilöitä, jotka haluavat toteuttaa kykyjään maailmanlaajuisen terveyden parantamiseksi. Ohjelmamme ovat globaaleja. Haluammekin varmistaa, että näiden paikallisen vaikutuksen investoimalla yhteisöihin, joiden parissa toimimme.